logo

2017: Groot nieuws !

 • Beste patiënten,

  In 2017 verwelkomen we u weerom in onze praktijk met een brede glimlach.
  Maar ook met een naamsverandering, want Dentismile wordt Dentius Boechout.

  Vanaf 1 januari 2017 maakt onze praktijk inderdaad deel uit van Dentius, een groep van 14 tandheelkundige groepspraktijken, verspreid over het Vlaamse land. Hierdoor zullen we onze mogelijkheden vergroten en onze service nog kunnen verbeteren. Dentius staat immers voor kwaliteitsvolle, efficiënte en patiëntgerichte tandheelkundige zorg.

  Uw tandarts blijft binnen deze groep autonoom werken met zijn/haar volledige therapeutische vrijheid. Dentius focust zich daarbij op interne training en opleiding van de tandartsen en de assistenten.Tevens wordt iedere praktijk operationeel en administratief ondersteund, met meer mogelijkheden in de toekomst voor innovatie en investeringen. Dentismile heeft deze stap grondig overwogen. Wij zijn dan ook zeker en overtuigd van de toegevoegde waarde van Dentius voor onze praktijk.

  2017 zet zich dan ook veelbelovend in.
  Weldra verschijnt onze naamsverandering in de praktijk en in onze communicatie. Enkel een naamsverandering. Onze kwaliteit en onze service blijven. De dynamiek, de innovatie en de kwaliteitsbewaking van Dentius worden toegevoegd. U zal het misschien niet merken, maar we zullen vooruitgaan en evolueren. Dat is ons voornemen voor 2017 en ook voor de volgende jaren met Dentius Boechout.

  De smile verdwijnt uit Dentismile, maar onze glimlach blijft in Dentius Boechout. Zo blijven we voor uw glimlach zorgen.

  Tot weldra,
  het Dentius team.